Арестът на Бойко Борисов е трябвало да се направи много

...
Арестът на Бойко Борисов е трябвало да се направи много
Коментари Харесай

Росен Миленов: Арестът на Борисов беше тотал щета. По негово време службите бяха поръчкови, вземаха се бизнеси на олигарси

Арестът на Бойко Борисов е трябвало да се направи доста по-изпипано. Това съобщи в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ " някогашният чиновник на НСБОП и ДАНС, правист и икономист Росен Миленов, който бе много деен в митингите против някогашните ръководещи.

" От професионална позиция карцерът на Борисов беше тотал вреда, казано на диалект. Това даже първокурсник от академията на Министерство на вътрешните работи щеше го направи по-изпипано. Зад този арест стои, че няма какво да отчетем за първите 100 дни. А службите по времето на Борисов във всички мандати бяха поръчкови. Определени звена, както и профилираната прокуратура и съд. Там се насочваше силата на закона против други олигарси, на които трябваше да им се вземе бизнеса и най-много активите, добити по незаконен метод, които са доста като сума. Аз бил съм във всички служби. Бях по времето на първия мандат на Борисов, участвах в делото " Мишо Бирата ", сподели Миленов.

" В момента от една година управленията на службите са заменени. Службите са мъртви. Защо? Няма воля. Има още по-опасно събитие - че службите не се управляват от премиера Кирил Петков, макар че съгласно Конституцията той дава отговор за вътрешния ред и национална сигурност ", счита той.

Миленов добави: " За 10-15 дни на лицето Бойко Методиев Борисов могат да се разпознават 5-6 лица, през които той държи активите си ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР