Арестът на Бойко Борисов бих определил като липса на професионализъм.

...
Арестът на Бойко Борисов бих определил като липса на професионализъм.
Коментари Харесай

Демерджиев: Арестът на Борисов е липса на професионализъм, но той трябва да е обект на интерес -

Арестът на Бойко Борисов бих определил като липса на професионализъм. Какво от това, че някой е арестуван за 24 часа и е освободен като жертва. Има доста данни, че този човек не е жертва. Той би трябвало да е обект на интерес, само че при законосъобразно осъществяване на пълномощията. Въздаване на правдивост може да има единствено в границите на закона. 

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по Дарик радио. Въпросът е бяха ли налице нужните предпоставки, с цел да се извърши този арест, добави той. 

Демерджиев сподели още, че още веднъж има придвижване по документите, свързани с дипломата на основния прокурор Иван Гешев. " Там се открива забавно поле за работа – компетентността на органа, издал тази тапия. Има подозрения и недоволства, че дипломата може да е издадена от незапознат орган ", разяснява вътрешният министър. " Некомпетентен орган значи, че към днешна дата нямате тапия. Имате опция да се сдобиете с такава, само че нямате сега ", разясни той. 

" По доста от тематиките, по които работеше държавното управление на Кирил Петков, ще продължим работа. Там се наблюдаваше предпочитание, само че доста постоянно то не беше подкрепено с нужния комплекс от способени професионални дейности. Тук бих поставил аз разграничителната линия ", съобщи Демерджиев.

Служебният вътрешен министър изрази своята упоритост да бъдат разкрити чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които се занимават с престъпни практики.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР