Арестът на бившия премиер Бойко Борисов идва, след като ГЕРБ

...
Арестът на бившия премиер Бойко Борисов идва, след като ГЕРБ
Коментари Харесай

Стойчо Стойчев, политолог: Арестът на Борисов идва, след като ГЕРБ обяви курс към предсрочни избори

Арестът на някогашния министър председател Бойко Борисов идва, откакто ГЕРБ разгласи курс към предварителни избори, разгласи пред бТВ политологът Стойчо Стойчев.

Според него в тази ситуация се търси пиар резултат. „ Аз не считам, че им е станало известно на тези хора някакво кой знае какво неповторимо закононарушение, което надали не сега е било потулено от Бойко Борисов. Напротив, цели се да се реализира резултат и то тогава, когато социолозите записват спад в доверието към ръководещото болшинство в държавното управление “, разяснява още политологът.

По думите му държавното управление е изправено и пред сложни съдружни взаимоотношения, също е подложено на напън извън за ясно и изрично позициониране на България във връзка с войната в Украйна.

„ Това са доста фактори, които изискват, както се споделя незабавни пиар дейности от държавното управление, с цел да се подсигурява най-малкото най-малко пред съдружниците и пред основните сътрудници на България, че държавното управление работи в някоя посока “, добави Стойчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР