Арестът на бившия премиер Бойко Борисов е символична репресия. Това

...
Арестът на бившия премиер Бойко Борисов е символична репресия. Това
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Арестът на Бойко Борисов е символична репресия

" Арестът на някогашния министър председател Бойко Борисов е алегорична принуда ". Това съобщи социологът Андрей Райчев в ефира на Нова телевизия. Той разяснява тематиките за арестите на видни фигура от най-голямата опозиционна партия и управническата коалиция и войната в Украйна.

По думите му обединението е обединена от опълчването на Борисов и Доган. За това има такова държавно управление. Според социолога ареста на някогашния министър председател е алегорична принуда. От това е последвало разделяне на популацията на про и анти-Борисов. В тези тежки времена вместо да се сплотяваме вървим към ново разделяне, добави Райчев.

Според социологът ръководещите съжаляват че пристигнаха на власт тъкмо в този миг. По думите му те са извадили малшанс и са сполетени от доста рецесии. " Действията и упорствата на ГЕРБ обаче укрепват обединението. Колкото по пасивни са ГЕРБ, токова повече способстват за разпадането на обединението, която е много нежна, съобщи Райчев.

Социологът разяснява и тематиката за войната в Украйна. По думите му каква е крайната цел на Владимир Путин не е ясно. Не се знае какъв брой ще продължи спора и какви ще са следствията от него. Според Андрей Райчев няма добър излаз от обстановката. Той добави, че България би трябвало да е единна с позициите на Европейски Съюз и НАТО.
 Борисов арестуван при спецоперация на ГДНП Обновена
Борисов арестуван при спецоперация на ГДНП

Мащабната интервенция е по 120 случая на злоупотреби с евросредства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР