Арестът на бившия министър на финансите на 17 март е

...
Арестът на бившия министър на финансите на 17 март е
Коментари Харесай

Окончателно: Арестът на Владислав Горанов е незаконен

Арестът на някогашния министър на финансите на 17 март е противозаконен. Това се вижда от решение на Административния съд - София-град (АССГ) от 29 декември т.г.
Прочетете още
" Съдът оставя в действие решението постановено по разказа на Софийския областен съд, с което е анулирана заповед за задържане на разположение на 17.03.2022 година, издадена от К. М. – шпионин при Главна дирекция „ Национална полиция “, написа в решението, което е дефинитивно.

Съдът намира заповедта за ареста на Горанов за голословна, в нея е представен член от Наказателния кодекс, само че не са изложени никакви в действителност учредения за задържането, нито пък е обосновано закононарушението, в което го упрекват.

Припомняме, че Владислав Горанов, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов и пиарката на партията Севделина Арнаудова бяха задържани на 7 март, домовете им бяха обискирани, а самите те бяха отведени в 7-о районно по следствие на Националната полиция, че са изнудвали Васил Божков.

Те бяха държани 24 часа и не им бе повдигнато никакво обвиняване. Съдът към този момент анулира заповедите за арестите на Борисов и Арнаудова като противозаконни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР