Арестантка е горила цигара в окото на Красимира Трифонова, която

...
Арестантка е горила цигара в окото на Красимира Трифонова, която
Коментари Харесай

Истина ли е? Арестантка гасила цигара в окото на тъщата на Пейо

Арестантка е горила цигара в окото на Красимира Трифонова, която е упрекната за убийството на шурей си Пейо Пеев. Други арестувани дами пък я биели в килията, а по тялото имало още подутини. Това твърди юристът ѝ Димитър Вълков по време на своята защита в Софийския градски съд.



Пейо Пеев

Красимира страда от доста болести. Именно за това тя изиска мярката ѝ за неотклонение да бъде изменена от задържане под стража в домакински арест.

Жената се появи с една торба, цялостна с медикаменти. Тя изясни, че има хипертония и Паркинсон. Дори и сега кръвното ѝ било 180.

" Приемам по 15-20 таблетки дневно. Моите близки са обект на закани за убийства, кражби, подправени писма на обществените. Не съм рискова, не съм нарушител ", разгласи Красимира в правото си на последна дума.

Тя се оплака, че лекарите, които я преглеждали неглижирали нейното положение, а старата ѝ майка, която е на 86 години обикаляла да търси медици. 

Адвокатът ѝ Димитър Вълков изброи многочислените ѝ заболявания, включително тремор, загуба на слух, намаляване с повече от 25 кг, загуба на съгласуваност, изчезнало зрение. 

Прокурор Виолета Желева опонира, че Трифонова е била преглеждана неведнъж, водена е в частни клиники, посочени от нея и също така ѝ е назначена съдебномедициска експертиза, с цел да откри какво ѝ е положението. Прокурорката напомни и защо е арестувана в действителност Трифонова, а точно убийството.

След като изслуша пледоариите съдът разгласи, че Красимира Трифонова остава в ареста, защото не е отпаднала опцията да извърши закононарушение, а и остава обоснованото съмнение за нейната съпричастност към убийството на Пеев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР