Арестантът беглец Петър Петров, който на 26 юни т. г.

...
Арестантът беглец Петър Петров, който на 26 юни т. г.
Коментари Харесай

6 месеца затвор за бягството от Трето районно в Пловдив

Арестантът дезертьор Петър Петров, който на 26 юни т. година избяга от Трето районно в Пловдив, получи наказване от 6 месеца затвор при непоколебим режим за това. Той подписа съглашение с прокуратурата, което беше утвърдено от Районния съд и влезе в действие незабавно.

Петър Петров беше арестуван със 190 грама марихуана и избяга елементарно, тъй като помолил служителите на реда да отиде до тоалетната и те го пуснали във WC не за арестанти, а гости. Помещението било с ключ отвътре и Петров се измъкнал. Той беше разгласен за търсене и на третия ден се съобщи на прокуратурата в родния си град Монтана. „ Той е спасявал живота си, тъй като е припадал в ареста. Викали са кола за спешна помощ. Измъкнал се е, тъй като го е било боязън, че няма да оживее “, изясни юристът му Васил Костадинов.

Това не е първото съглашение на 25-годишния мъж с прокуратурата. Той към този момент се контракти с обвиняването да излежи 2 години поради марихуаната, само че ще прекара зад решетките общо 3, тъй като е хванат с дрога в изпитателния период на едногодишна условна присъда също за опиати. Петров има и друга присъда от Районния съд в Несебър, тъй като бил засечен с дрога на Какао бийч. Тъй като всичките му закононарушения са осъществени в разстояние на няколко дни, наказванията ще се кумулират и той ще лежи общо 3 години.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР