Арестант е починал в Белгия при неясни обстоятелства, съобщиха местни

...
Арестант е починал в Белгия при неясни обстоятелства, съобщиха местни
Коментари Харесай

Арестант почина в Белгия след задържане при неясни обстоятелства

Арестант е умрял в Белгия при неразбираеми условия, оповестиха локални медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Видео в Туитър демонстрира по какъв начин младият мъж е прострян по очи на земята в центъра на Антверпен с ръце, оковани в белезници на гърба. Според очевидци на случая полицията е използвала несъразмерна мощ и е държала мъжа в безпомощно положение повече от час. По думите на полицейски представител приложената мощ е била съразмерна поради това, че арестуваният, даже окован, се е опитвал да рита неговите сътрудници.

Вучич: Протестите са причина за гърмеж на ковид

Полицията твърди, че мъжът е създавал опасност за жителите, като ги нападал неоснователно, преди на мястото да дойдат силите на реда. По случая се води следствие.

Уточнява се, че арестантът е от алжирски генезис, гражданин на имигрантския квартал "Моленбек " в Брюксел. Той е бил откаран в болница с рана на главата и кръвотечение от устата. Мъжът е бил подложен на интервенции, само че е умрял в здравното заведение. В обществените мрежи се популяризират апели за цивилен митинг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР