Арест за шофиране в нетрезво състояние и други обвинения може

...
Арест за шофиране в нетрезво състояние и други обвинения може
Коментари Харесай

Трансфер в Джорджия Кандидатурата на Тревър Етиен за започване на работа в RB може да бъде изложена на риск след обвинение в DUI

Арест за шофиране в нетрезво положение и други обвинявания може да заплаши плануваната роля на Тревър Етиен като ново начало на Джорджия единствено месеци след прехвърлянето му от Флорида.

Ако бъде приет за отговорен по обвиняването за DUI, Етиен е изправен пред прекъсване на най-малко един мач.

Полицията в окръг Атина-Кларк арестува Етиен рано в неделя по обвинявания в шофиране в нетрезво положение, неподдържане на лента или погрешно шофиране, както и слагане на материали, които понижават видимостта през прозорците или предното стъкло, демонстрират записите в пандиза.

Според изказване, оповестено в понеделник от полицията на окръг Атина-Кларк, служител на реда „ следи неразумно шофиране на транспортно средство ” към 1:50 ч. сутринта в неделя покрай Университета на Джорджия. Полицията спря сивия седан, ръководен от 19-годишния Етиен.

Етиен беше арестуван в окръжния затвор Атина-Кларк в 4:35 сутринта и освободен по-малко от час по-късно против гаранция на обща стойност към 1800 дол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР