Арена на дамския бизнес е форум, който цели да подпомогне

...
Арена на дамския бизнес е форум, който цели да подпомогне
Коментари Харесай

Силвия Василева: В Арена на дамския бизнес ще се представят 24 участнички със своите проекти

" Арена на дамския бизнес " е конгрес, който цели да подкрепи и поддържа развиването на дамите бизнесмени в България. Това сподели в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “  Силвия Василева – наставник в програмата " Менторите БГ “ за дами бизнесмени. " Проектите са на дамите, които са решили да тръгнат по своя път със своята концепция и да я осъществят, дами, които са се осмелили да създадат някаква смяна в живота си. Всеки, който е решил да направи нещо лично, нещо друго, е добре пристигнал да види по какъв начин сме съумели да създадем по този начин, че тази стратегия да действа ".

На сцената на " Арена на дамския бизнес “ ще се показват 24 участнички със своите доста забавни планове, показа още  Силвия Василева, " Това е доста трогателен богат ден на страсти. Невероятно е чувството да забележим толкоз доста дами, които се осмелиха да вземат участие в програмата на " Менторите БГ “ в продължение на месеци, от януари до юни, и това събитие през днешния ден е тяхното дипломиране. “

Тя описа още за другите планове на участниците във форума, като изясни, че плановете, които развиват дамите участнички, са дребни планове, " тъй като постоянно започваме от нещо малко “: " Малки са бизнесите – от живопис до транжиране на месо. Имаме прохождащи коучове, произвеждане на бонбони, дребен бизнес от сорта на супермаркети, имаме шивашки услуги. Идеите са невероятни. Ние им даваме насоката накъде да вървят и в действителност им оказваме помощ в това да изградят личния си бизнес, “ заключи Силвия Василева.

Една от участничките в предходен формат на форума Сълзица Борисова описа за своя опит в " Арена на дамския бизнес “ като за извънредно потребно, прелестно, вдъхновяващо преживяване. Според нея всяка жена, която има предпочитание да изяви себе си в откриването и развиването на личен бизнес, е добре да се запише на Форум " Арена на дамския бизнес “, " тъй като на всяка една от нас ни би трябвало среда, която да ни оказва помощ да растем дружно “.

" Това е една половин година, в която много неща можеш да научиш, в действителност да си вземеш от едни прелестни дами, дейни бизнесмени, практици, които са подготвени да споделят опит, подготвени са да споделят сила. И това е скъпо, “ показа още Сълзица Борисова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР