Арда записа първа победа при Георги Чиликов. Отборът от Кърджали

...
Арда записа първа победа при Георги Чиликов. Отборът от Кърджали
Коментари Харесай

"Арда" нанесе нова тежка загуба на "Пирин" Благоевград

" Арда " записа първа победа при Георги Чиликов. Отборът от Кърджали завоюва с класическото 3:0 семейството си на " Пирин " и задълбочи рецесията при " орлетата ".

Лъчезар Котев, Иван Коконов и Тонислав Йорданов бяха точни за домакините, като още един гол на Йорданов бе анулиран поради засада след намесата на ВАР.

След това проваляне столът на треньора на благоевградчани Уорън Фийни стартира да се клати още по-сериозно. " Пирин " е на последно място с едвам 3 точки. " Арда " пък е девети с 8.

Домакините тотално преобладаваха и в 10-ата минута откриха резултата. Лъчезар Котев овладя топката на към 25 метра от вратата на " Пирин " и с прекрасен удар преодоля Шейтанов за 1:0.

В 40-ата минута Жуниньо напредна, навлезе в наказателното поле и подаде към Коконов, който с левия крайник откри далечния ъгъл на вратата на гостите - 2:0.

През второто полувреме дебют за " Арда " направи Атанас Зехиров, а Тонислав Йорданов с красиво осъществяване на дузпа в жанр " Паненка " оформи крайното 3:0 в 59-ата минута.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР