Арда се класира за осминафиналите за Купата на България за

...
Арда се класира за осминафиналите за Купата на България за
Коментари Харесай

Арда си хареса нападател на Дунав

Арда се класира за осминафиналите за Купата на България за четвърта поредна година. Кърджалийци надиграха с 2:1 като посетител Дунав в Русе. Ранни голове в двете полувремена взеха решение изхода. Още в 5-ата минута Жуниор Палмарес изведе гостите напред. Това бе първо попадение за бразилеца с екипа на Арда. Той бе притеглен през лятото. Иван Тилев удвои при започване на втората част.
 Арда потрепери, само че продължи напред за Купата след триумф над Дунав (Русе) Арда потрепери, само че продължи напред за Купата след триумф над Дунав (Русе)
В 83-ата минута обаче Йордан Димитров от фал върна едно попадение за Дунав, само че за повече “драконите ” нямаха сили. Това бе 11-и гол за нападателя на русенци от началото на сезона. Той има 10 на сметката си във Втора лига, като в последния кръг блесна с хеттрик против Спартак Плевен при успеха с 4:2.

Силните му игри са хванали окото точно на Арда, написа „ Тема спорт “. 29-годишният наследник на някогашния футболист на ЦСКА Йордан Димитров-старши е родом от Русе, само че във визитата си към този момент има интервали в чужбина – в Малта и Кипър. Шефът на кърджалийци Ивайло Петков познава чудесно Димитров. Той е някогашен състезателен шеф точно на Дунав.

На осминафиналите кърджалийци гостуват на Марица в Пловдив на 26 ноември (събота) от 13:30 часа. В Арда чакат сериозна поддръжка от почитателите си за визитата на кършиакалии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР