Арда почти сигурно ще се откаже от гръцкия защитник Манолас

Арда почти сигурно ще се откаже от гръцкия защитник Манолас ...

Арда се разделя със защитник


Арда почти сигурно ще се откаже от гръцкия защитник Манолас Рисакис. Той дойде през сезона, като подписа до 30 юни тази година. Бранителят така и не успя да се пребори за титулярно място, като рядко влизаше в игра, пише "Тема спорт".

Често пъти оставаше и извън групата. Спортно-техническият щаб на сините не възнамерява да го задържи. Още повече, че през лятото след перио на възстановяване след контузия и операция ще се завърне играч на неговия пост - Петко Ганев.

свързани статии Проклятие плаши ЦСКА преди финала с Арда Белия върнал в Арда най-младия играч в историята

След травма трябва да е готов за лятната подготква и Стойчо Атанасов. Това още повече ще засили конкуренцията в ариергарда. Други трима футболисти на кърджалийци са с изтичащи договори. И тримата са основни играчи - Спас Делев, Иван Тилев и Александър Георгиев.

Засега никой от тях не е преподписал, като се очаква това да стане след финала за Купата на България с ЦСКА в сряда (19-ти май). Наставникът Николай Киров също е с изтичащ договор. Той заяви, че ако има развитие по този въпрос, ръководството ще го обяви. Очаква се при гостуването на Лудогорец в събота Николай Киров да даде почивка на някои от титулярите с оглед финала.

Източник: gol.bg