Арда победи Септември София с 2:0 в контролна среща играна

...
Арда победи Септември София с 2:0 в контролна среща играна
Коментари Харесай

Успех за Арда в контролата със Септември

Арда победи Септември София с 2:0 в контролна среща играна в Симитли. Това бе трета инспекция за играчите на Арда, които до този миг приключиха наедно 0:0 с Марица и победиха Созопол на 3:0.

Двубоят стартира много интензивно и още в 6-ата минута Тонислав Йорданов се възползва от подаване в наказателното поле и откри резултата. Футболистите на Александър Тунчев продължиха да нападат към вратата на столичани само че удар на Желев мина покрай вратата. Септември сътвори едно рисково състояние пред вратата на АРДА, само че Васил Симеонов бе на вярното място. До края на първите 45 минути рискови удари насочиха Коконов и Ковачев, само че резултатът остана неизменен.

Минута след началото на второто полувреме състезател на Септември уцели напречната греда над Симеонов. В 56-ата минута столичани насочиха рисков удар към вратата на Арда, само че Симеонов бе на вярното място и парира удара. Две минути по-късно още веднъж топката срещна гредата зад вратаря на кърджалии. В 62-ата минута Рахми Джан се възползва от положително извеждане в наказателното поле и повиши на 2:0. До края на срещата и двата тима сътвориха положения, само че до попадение не се стигна, и по този начин Арда записа първа победа на лагера си в Боровец.

Следващата контрола на АРДА е против Славия на 27 юни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР