Арда отстъпи на Витоша (Бистрица) с 1:2 в последната си

...
Арда отстъпи на Витоша (Бистрица) с 1:2 в последната си
Коментари Харесай

Последната контрола на Арда в Боровец завъши със загуба от Витоша

Арда отстъпи на Витоша (Бистрица) с 1:2 в последната си контрола от лагера в Боровец. Срещата се игра на ст. " Искър " в Самоков.

Възпитаниците на Александър Тунчев откриха резултата още при първата сериозна офанзива. Ласана Ндайе откри, засичайки центриране от ляво. Няколко минути по-късно Анатолий Господинов избави рисков удар от далечно растояние.
 Витоша (Бистрица)
Витоша (Бистрица) " препарира " Монтана с 5:1

" Тигрите " се развихриха

В 23-ата минута Слав Петков насочи отдалечен рисков удар, само че топката попадна право в ръцете на противниковия вратар. Капитанът за АРДА в тази среща Румен Руменов също се опита да се разпише с отдалечен удар в 31-ата минута. Малко преди края на първото полувреме Георги Атанасов засече топката с глава след центриране на Джунехт Али, само че до смяна на резултата не се стигна.

След почивката играчите на Арда продължиха да държат топката и да управляват играта като сътвориха няколко положения. В 73-ата минута Деян Христов с удар от границата на наказателното поле възвърне равенството, а в самия край Радослав Илиев бе прецизен за крайния резултат.

Това бе последна контрола за лагера в Боровец, а на 2 юли от 18:00ч. Арда ще изиграе последната си инспекция преди старта на efbetлига против Родопа Смолян. Двубоят е на " Арена Арда ", а в 17:30 публично ще бъден показан целия тим за новото състезание.
 Анатолий Господинов: Идването ми в Арда е крачка напред
Анатолий Господинов: Идването ми в Арда е крачка напред

" Първо ми се обади треньорът Александър Тунчев, по-късно имах диалог и със спортния шеф Ивайло Петков "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР