Ардаможе да измъкне братя Цоневи от Левски, докато на "Герена"

Ардаможе да измъкне братя Цоневи от Левски, докато на "Герена" ...

Кризата на Герена: Арда краде звездите на ЛевскиАрдаможе да измъкне братя Цоневи от Левски, докато на "Герена" ситуацията е несигурна. Борислав и Радослав, които имат договор със "сините" до края на настоящия месец, вече са получили оферта от клуба от Кърджали, който за разлика от Левски, ще играе в Европа през следващия сезон.

свързани статии Джо Диксън: Левски ще има нов стадион и мол! Ще налеем 250 млн.! Шеговито ли ви звучи? Вижте цялата пресконференцията на Джо Диксън за бъдещето на Левски + ВИДЕО

Според запознати двамата ще имат рекордни заплати в Арда, ако приемат офертата, пише "Мач Телеграф". На този етап близнаците нито са казали "да", нито - "не". Те са обяснили, че ще изчакат развитието на събитията на "Герена" още малко преди да вземат окончателно решение. До вчера двамата така и не бяха получили официално предложение от Левскиза нови договори.

свързани статии Левски привика каре за нови договори Турци искат звездата на Левски

Припомняме, че братя Цоневи пропуснаха по-голямата част от сезона заради контузии, но когато бяха на терена със синия екип, си личеше, че Левские много по-класен отбор. Иначе Арда вече уреди един от футболистите на "сините" - Илия Юруков, който разтрогна с клуба от "Герена" заради неизплатени заплати.

В Кърджали обявиха, че ще залагат изключително на български футболисти и заради това са се насочили към такива в Левски, където ситуацията е доста сложна и несигурна към днешна дата. Ардастартира подготовка на 14 юни, но не се очаква Боби и Ради Цоневи да бъдат на първата тренировка.

Снимка: Lap.bg

Източник: gol.bg