Арда Кърджали победи Хебър Пазарджик с 3:1 в мач от

...
Арда Кърджали победи Хебър Пазарджик с 3:1 в мач от
Коментари Харесай

Арда записа трети пореден шампионатен успех след победа над Хебър

Арда Кърджали победи Хебър Пазарджик с 3:1 в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Тимът от Кърджали записа трети следващ турнирен триумф.

Домакините поведоха в резултата 2 18-ата минута на стадион " Арена Арда " в Кърджали. Тонислав Йорданов копна топката около противниковия пазач, с цел да открие резултата.

След почивката възпитаниците на Любослав Пенев възобновиха равенството. Георги Николов засече на първа греда центриране във вратарското поле на Роберт Мазан.

Играчите на Александър Тунчев обаче бързо си върнаха задатъка в резултата. Резервата Преслав Боруков възобнови преднината на кърджалии с удар от придвижване от вътрешността на наказателното поле.

Друга от запасите на " сините " Преслав Боруков също записа името си измежду голмайсторите. Само минута, откакто се появи на терена бранителят трансферира Петър Дебарлиев, с цел да подпечата триумфа за отбора си. Абубакар Тунгара асистира и за трите попадения за спечелилите.

Арда се изкачи до 5-ата позиция в класирането с актив от 16 точки. Хебър остава на 10-ото място в подреждането с 11 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР