Арда Кърджали победи Берое с 1:0 в мач от 24-ия

...
Арда Кърджали победи Берое с 1:0 в мач от 24-ия
Коментари Харесай

Арда смачка неузнаваем Берое, гостите изпуснаха дузпа

Арда Кърджали победи Берое с 1:0 в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Тонислав Йорданов препарира Ганев, откакто в 69-ата минута се разписа след центриране от директен свободен удар на Руменов, а този гол се оказа и надвит за домакините. В 89-ата минута Фал от Берое изпусна дузпа, която самичък си завоюва, само че би едва и Караджов улови кълбото. След триумфа Арда се приближи на точка от третия ЦСКА, само че и с мач повече с актив от 42 точки. Берое е пети с 36.

Лъчезар Котев опита забавен удар към Ганев в 5-ата минута, откакто от 12 метра стреля добре, само че вратарят на Берое беше на равнище и избави. В средата на първата част Емил Мартинов опитва мерника, само че топката не откри задачата. В 26-ата минута и Лозев стреля, неопределено. Минута по-късно Берое сътвори първата си рискова офанзива в мача. Еривалдо навлезе добре в наказателното поле на Арда, стреля добре, само че Караджов сподели отличен инстикт и мазета.

В 35-ата минута Георгиев си освободи пространство за изстрел към вратата на Ганев, само че стреля извънредно неопределено и разочароващо. Берое пропусна да открие резултата при рискова офанзива в 42-ата минута, тогава Еривалдо откри добре Фал, който отблизо разстояние не съумя да откри опразнената врата. Две минути по-късно Лебон стреля добре, само че топката мина настрана от вратата на Караджов.

Арда започва сносно второто полувреме, като Йорданов и Руменов пробваха рискови офанзиви, само че не се получи нищо рисково за Ганев. В 59-ата минута Георгиев стреля рисково, само че Ганев се оправи ослепително и мазета в корнер.

Арда откри резултата с попадение на Тонислав Йорданов, който матира Ганев в 69-ата минута, откакто засече центриране на Руменов от директен свободен удар. До края на мача Берое опита да стигне най-малко до изравняването, само че изпусна дузпа в 89-ата минута, откакто Караджов избави удар на Фал от 11 метровия удар.

В последна сметка Арда завоюва 3-те точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР