Арда (Кърджали) и Спартак (Варна) излизат един срещу друг в

...
Арда (Кърджали) и Спартак (Варна) излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Арда и Спартак ще се борят за важни три точки в Кърджали

Арда (Кърджали) и Спартак (Варна) излизат един против различен в последния мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на “Арена Арда ” започва в 17:30 часа, а основен арбитър ще бъде Георги Кабаков.

Домакините прекъснаха серията си от три следващи победи в предходния кръг, когато изгубиха от ЦСКА 1948. Днешен възможен триумф обаче може да се окаже основен за тях, защото ще ги изравни по точки с Левски и Славия, които са в битката за топ 6. Към момента Арда е осми с 32 пункта, а “сините ” и “белите ” са с по 35.

Гостите от своя страна се намират на последната позиция с 12 пункта, само че несъмнено може да се види смяната в тима след идването на Димитър Димитров. В последния кръг “соколите ” изковаха значим триумф с 2:1 над Ботев (Враца), а преди този момент направиха 0:0 с Хебър. Всяка една точка е добра пристигнала за варненци, с цел да се избегне завръщане във Втора лига, а възможна днешна победа би им вдъхнала много самочувствие и би ги доближила до Хебър и Пирин в таблицата.

Херо ще би трябвало да се оправя във втори следващ мач без един от главните си футболисти - Ивей Ромееш. Бързоногият футболист се контузи в Пазарджик и към този момент втора седмица лекува разтежение.

В последния мач сред двата отбора Спартак отстъпи вкъщи с 1:3, само че тогава тимът изглеждаше много по-различно от в този момент. Двата тима се изправиха един против различен и преди 3 години, когато още веднъж във Варна Арда завоюва мъчно с 2:1 в 1/16-финал за Купата на България. Дали и през днешния ден отборът от Кърджали ще реализира удобна победа, или Спартак ще продължи с положителната си серия следва да разберем.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР