Арда излезе с официална позиция относно отложения мач с Лудогорец

...
Арда излезе с официална позиция относно отложения мач с Лудогорец
Коментари Харесай

Арда с официална позиция за отложения мач с Лудогорец от 4-ия кръг на efbet Лига

Арда излезе с публична позиция по отношение на отсрочения мач с Лудогорец от 4-ия кръг на efbet Лига.

Публикуваме декларацията без редакторска интервенция:

След събиране на Управителния съвет на ПФК „ АРДА “ и след изявления на спортния шеф на ПФК „ Лудогорец “ Георги Караманджуков, управлението излезе със следното мнение.

1. Ръководството на ПФК „ АРДА “ пожелава триумф, както на ПФК “Лудогорец “, по този начин и на другите два български тима ПФК „ ЦСКА “ и ПФК„ Локомотив Пд “, които през днешния ден имат извънредно значими срещи в УЕФА Лига на конференциите. Пожелаваме на всички тимове да продължат колкото може по-напред, тъй като от това печели българският футбол.

2. Възмутени сме, че в една медия излезе информация, че отлагането на мача на ПФК “АРДА “ с ПФК “ЦСКА “, е с цел да може нашият тим да изиграе контрола, което е било казус в българския футбол. Бихме желали да внесем изясненост:

Ръководствата на ПФК „ АРДА “ и ПФК „ ЦСКА “ отложиха срещата от 2-ри кръг на efbetЛИГА по взаимно единодушие, защото и двата тима имаха мачове от УЕФА Лига на конференциите. Това съгласно нас е най-нормалното.

ПФК „ АРДА “ имаше съглашение с организация, която провежда подготвителния лагер на Ал Насър в България, за контролна среща сред двата тима. Това щеше да се случи при изискване, че ПФК „ АРДА “ не бе траял присъединяване си в евротурнирите, с цел да можем да поддържаме игрови състезателен темп. Според нас е обикновено един състезателен шеф да е наясно с тези неща, с цел да не се изрича неопитен. Отново желаеме да посочим, че мач сред ПФК „ АРДА “ и Ал Насър нямаше да има, в случай че нашият тим бе траял в УЕФА Лига на конференциите. Според нас, откакто ПФК „ АРДА “ не продължи в Европа и срещата с ПФК “ЦСКА “ бе отсрочена, повече от влиятелно бе да изиграем контрола с тима на Ал Насър.

Прецедент господин Караманджуков е, това ваше предпочитание за отсрочване на срещата с ПФК “АРДА “ да не бъде разисквано колегиално. Ние нямаше да имаме нищо срещу, само че не и да се работи едностранно. Не е обикновено да се употребяват малки врати в правилника и да се цитира чл.44, ал.3, която води до мотивиращо предложение от ПФЛ и единодушие с медията, която има ТВ правата на шампионата. По този метод показвате, че те са под ваш надзор. Доколкото знаем ПФЛ не управлява футболното състезание, а това прави БФС. По този метод в случай че ПФЛ реши може на следващия ден да приключи шампионата.
Стигнахме дъното, време е Капраловците и Неделчовците да изоставен българския футбол.

Прецедент господин Караманджуков е да замразиш настоящ народен играч в дублиращия тим, единствено тъй като той не желае да преподпише своя контракт с клуба. Явно ние имаме доста футболни гении в България.

Г-н Караманджуков в умозаключение бихме желали да напомним за един случай с ПФК “ЦСКА “ през предходната година, когато „ алените “ желаят да им бъде отсрочен мача с ПФК “Лудогорец “, заради присъединяване на ПФК “ЦСКА “ в Лига Европа и той не е отсрочен.

Спираме до тук, и отново желаеме да подчертаем, че управлението на ПФК „ АРДА “ пожелава триумф на ПФК “Лудогорец “, ПФК “ЦСКА “ и ПФК “Локомотив “ Пд. и допустимо по-дълго дълго присъединяване в евротурнирите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР