Арда излезе на трето място в Първа лига след победа

...
Арда излезе на трето място в Първа лига след победа
Коментари Харесай

"Арда" сломи "Левски" в края и излезе трети

" Арда " излезе на трето място в Първа лига след победа с 2:1 при гостуването си на " Левски " на стадион " Георги Аспарухов ". Тимът от Кърджали поведе от състояние, при което имаше засада, само че може да се каже, че през 90-те минути надигра изцяло " сините ".

Матеус Леони откри в края на първата част с пета, а " Левски " изравни в 89-ата с гол на Паулиньо. Победното попадение бе на Иван Коконов в 90-ата.

Снимка: Lap.bg

С този триумф играчите на Николай Киров се изкачиха до третото място с 27 точки, колкото има и тимът на " Локомотив " Пловдив. " Левски " е 10-и с 14 точки.

За целия мач отборът на Славиша Стоянович насочи единствено два точни удара.

В 41-ата минута " Арда " поведе в резултата с гол след статично състояние. Николай Михайлов избави удар от фаул на Спас Делев, след което топката остана край вратата, а Леони с пета я вкара в мрежата. Повторенията демонстрираха, че в началото бразилецът е в засада, макар че не играе с топката.

Снимка: Lap.bg

В 89-ата минута домакините се добраха до изравнително попадение. Паулиньо получи подаване от Валери Божинов, опита удар, само че топката рикошира в защитник на " Арда ", залъга вратаря на гостите и влезе в мрежата за 1:1.

Още в идната офанзива обаче гостите вкараха нов гол за крайното 2:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР