Арда иска да привлече нападател на Септември. В плановете на

...
Арда иска да привлече нападател на Септември. В плановете на
Коментари Харесай

Палачът на Левски може да се озове в Арда

Арда желае да притегли нападател на Септември. В проектите на кърджалии за зимната селекция е таранът на столичани Мирослав Будинов. В последния мач на отбора си той избухна с превъзходна предна ножица за 2:2 против Левски в края на мача, донасяйки точката. Договорът на Будинов със Септември е до лятото на 2019-а.

Арда е подготвен да вземе футболиста, единствено в случай че той разтрогне през зимата и пристигна като свободен сътрудник. Именно такива играчи ще търси да притегли през зимата наставникът на кърджалии Стойчо Стоев. Очаква се новите да са двама или трима. Наскоро новакът във Втора лига се раздели с централния нападател Димитър Макриев, като по време на зимната пауза ще бъдат освободени още един-двама.

В проектите на Арда за зимната селекция е още един състезател от Първа лига. Това е атакуващият халф на Ботев Враца Петър Атанасов. Неговото състояние е като това на Будинов - с контракт до лятото на 2019 година, и може да пристигна в Кърджали единствено в случай че разтрогне през зимата и стане свободен сътрудник. Той също не се употребява със стопроцентово доверие от Сашо Ангелов, написа " Тема Спорт ".

 Близнаците Миневи се събират в Царско село?
Близнаците Миневи се събират в Царско село?

Лидерът във Втора лига с амбициозни проекти за зимната селекция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР