АРДА и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в последна среща

...
АРДА и ЦСКА 1948 завършиха наравно 0:0 в последна среща
Коментари Харесай

АРДА и ЦСКА 1948 направиха нулево равенство

АРДА и ЦСКА 1948 приключиха наедно 0:0 в последна среща от постоянния шампионат изпълнена с доста противоречиви отсъждания на основния арбитър Георги Давидов.

В 12-ата минута Тонислав Йорданов бе изведен чудесно от Ковачев в наказателното поле, само че ударът му бе париран от вратаря на гостите. В 22-ата минута Мартин Луков сподели инстикт и съумя да избави удар насочен към него. В 35-ата минута Ел Мами Тетах подаде чудесно към Давид Кики, който бе фаулиран на границата на наказателното поле, а Георги Ангелов получи червен картон за нарушаването. В последната минута на първото полувреме Светослав Ковачев засече с глава центриране, само че топката попадна в ръцете на Наумов.

Второто полувреме стартира с напън на тима на АРДА и в самото начало, Давид Кики се опита да изненада Наумов с отдалечен удар, който мина над напречната греда. В 59-ата минута пристигна и най-спорното състояние в дуела, когато основният арбитър отсъди противоречива дузпа за ЦСКА1948, за нарушаване на Петко Ганев. В воин обаче се трансформира Мартин Луков, който избави осъществяването на Ивайло Чочев. В 63-ата минута Христо Иванов насочи отдалечен удар, само че той мина покрай страничния дирек. Още по-спорно бе отсъждането на Давидов в 76-ата минута. Светослав Ковачев пое топката на границата на наказателното поле и с доста прецизен удар я прати неспасяемо в долния десен ъгъл на Наумов. Главният арбитър обаче анулира попадението, откакто се наложи да употребява системата VAR, след което отсъди нарушаване на Алекс Петков за игра с ръка. От повторенията ясно се вижда, че първо има нарушаване против Петков. До края на срещата играчите на Стамен Белчев се пробваха да вземат трите точки, само че Давидов накъсваше играта. Така срещата приключи без победител 0:0.

След изиграването на всички срещи от кръга, ще стане ясно в коя група ще играе АРДА.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР