Арда и Славия се изправят днес от 16:30 часа в

...
Арда и Славия се изправят днес от 16:30 часа в
Коментари Харесай

Славия ще се опита да задълбочи кризата в Арда

Арда и Славия се изправят през днешния ден от 16:30 часа в дуел от 12-ия кръг на efbet Лига на “Арена Арда ” в Кърджали. Домакините са в рецесия, която може да бъде задълбочена от столичани.

В последните си пет мача Арда има две загуби, две равенства и една победа, до момента в който Славия е с три ремита, победа и загуба. В класирането “белите ” вървят четвърти с 19 точки и един триумф през днешния ден в Кърджали може да ги прати на третата позиция, която сега се заема от пловдивския Ботев. В същото време Арда е едвам 11-и с 10 точки и има обезверена потребност да натрупа актив.

Треньорът на кърджалийци Георги Чиликов няма огромни кадрови проблеми. Той няма да разчита само на контузения национал на Бенин Давид Кики, който ке чака да бъде възобновен за гостуването на ЦСКА - София за осминафиналите в шампионата за Купата на България в четвъртък в столицата.
 В Славия са подготвени да се разделят с Андреа Христов
В Славия са подготвени да се разделят с Андреа Христов

Може още през зимата

Колегата му Златомир Загорчич още веднъж няма да разчита на нападателя Жуниор Мапуку, който остана без картотека от БФС. Така на върха на офанзивата още веднъж ще работи младият Мартин Сораков. В групата за мача попадна и неостаряващият Георги Петков, само че титуляр на вратата ще стартира Светослав Вуцов.

Столичани имат да си връщат на Арда за отстраняването от полуфиналите в шампионата за Купата на България по-рано през годината и несъмнено ни чака забавен дуел.

Вероятни сформира:

Арда: Караджов, Петков, Крумов, Стоев, Зехиров, Юруков, Котев, Георгиев, Ковачев, Делев, Йорданов.

Славия: Вуцов, Керчев, Виячки, Христов, Томбак, Минчев, Вълчев, Кирилов, Макрилос, Тасев, Сораков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР