Арда и Левски не успяха да си отбележат гол и

...
Арда и Левски не успяха да си отбележат гол и
Коментари Харесай

Арда и Левски не си вкараха

Арда и Левски не съумяха да си отбележат гол и дуелът им от 16-ия кръг на efbet Лига приключи 0:0 в Кърджали. Домакините имаха повече положения, само че не съумяха да поразят вратата на Николай Михайлов. Гьоко Зайков пропусна най-хубавия късмет за " сините ". Със извоюваната точка Левски събра 19 и излезе осми. Арда е девети с точка по-малко, само че и с два мача по-малко.
В междинния идващ кръг Арда гостува на Лудогорец в четвъртък, а в сряда Левски играе с Царско село.
" Сините " желаеха дузпа за игра с ръка на Иван Коконов в наказателното поле след шут на Ради Цонев (78). Вратарят Николай Михайлов (78) отрази изстрел на Коконов. Спас Делев откри Светослав Ковачев (86), само че той стреля над задачата.
" Труден мач и за двата тима. С оглед на показаното не мисля, че можехме да вземем повече от точка. Не стана задоволително добър и първокласен дуел за нашия тим. Трябва да играем по-уверено, имахме напрежение в част от младите играчи. Това са неща, върху които би трябвало да работим. Засега виждам прилична организация във фаза отбрана. Не изглеждахме по най-хубавия метод и кондиционно. Нещото, върху което би трябвало най-вече да работим, е увереността във футболистите. Дадохме самодейността на Арда в избрани моменти. Нивото на нашата " А " група не е чак толкоз заплашващо, само че младите към момента играят под огромно напрежение, като не си спечелил мач против Ботев Враца на " Герена " и губиш точки. В два от най-хубавите ни мача против ЦСКА 1948 и Ботев Вр взехме две точки, а бяха нарисувани шест. Такива мачове се печелят и с класа ", призна старши треньорът на Левски Станимир Стоилов.
Преди дуела управата на Левски в лицето на Наско Сираков, Иво Ивков, Даниел Боримиров, Петър Ганев и Станимир Стоилов се срещнаха с почитателите в Хасково, стартирайки акция за основаване на съдружие, което да поеме контролния пакет акции и да дефинира какъв да е президент на клуба.
На площада в Хасково почитателите огласиха града с крясъци " Ние сме Левски София " и " Мъри Стоилов ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР