Арда е на път да привлече крилото Александър Тонев. 30-годишният

...
Арда е на път да привлече крилото Александър Тонев. 30-годишният
Коментари Харесай

Александър Тонев продължава кариерата си в Арда

Арда е на път да притегли крилото Александър Тонев. 30-годишният футболист се оказа непотребен в Ботев (Пловдив) и двете страни разтрогнаха договора си по взаимно единодушие. Треньорът на кърджалии Николай Киров обаче познава чудесно качествата на играча. Двамата работиха дружно в Ботев. Наставникът се е свързал с футболиста с предложение да укрепи кърджалии и чака неговия отговор в околните дни, написа " Тема Спорт ".

Бившият национал игра два сезона за Ботев. В последната акция той взе присъединяване в 24 мача, в които вкара 2 гола. Той бе главен състезател в единайсеторката на Ферарио Спасов, по тази причина освобождението му бе много изненадващо. Пловдивчани обаче смениха политиката през лятото и привлякоха куп задгранични футболисти.

В същото време селекцията в Арда продължава с цялостна мощ, тъй като от пролетта насам тимът се раздели с 18 футболисти - най-голямото текучество в роден клуб. В отбора би трябвало да се завърне и Деян Лозев. Той игра последния сезон в Левски, само че там не съумя да се наложи и бе освободен от " сините ", откакто отхвърли да понижи заплатата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР