Arctis Nova Pro дават на геймърите най-добрите качество на звука,

...
Коментари Харесай

Arctis Nova Pro – бъдещето на аудиото за игри


Arctis Nova Pro дават на геймърите най-хубавите качество на звука, изясненост и надзор
(снимка: SteelSeries)

SteelSeries разкри своята визия за бъдещето на гейминг звука с нова серия Arctis Nova Pro – слушалки за игри, въодушевени от звукозаписните студиа, които са шумоизолирани и обезпечават цялостен надзор над звука.

Слушалките Arctis Nova Pro се отличават с аудио с висока точност без загуби, яснотата на гласа, вградени AI функционалности, минималистичен дизайн със скандинавска хармония и опция за бърза промяна на платформите.

В сърцето на Arctis Nova е създаденият от SteelSeries програмен продукт Sonar Audio Software Suite, който вкара първия професионален параметричен еквалайзер. Специално планиран за свръх-бързо зареждане на гейминг слушалки, софтуерът предлага неограничени благоприятни условия за надзор на звука в игрите, отборния чат и микрофона. Sonar разрешава на геймърите да контролират всеки обособен канал и да чуват звуците, които са най-важни.

Комбинацията от Arctis Nova Pro Headsets с High Fidelity драйвери и Sonar Audio Software Suite дава на геймърите най-хубавите качество на звука, изясненост и надзор. Феновете на игрите безусловно се потапят в звуков пейзаж с 360° пространствено аудио, в който могат да чуят всяка сериозна стъпка, презареждане или придвижване на съперника, като и да поемат контрола върху всеки канал, употребявайки еквалайзерите на Sonar.

Серията Arctis Nova Pro идва изцяло оборудвана с най-съвременни функционалности. За първи път в света на гейминга ще видите Multi-System Connect – система, която разрешава USB превключване сред няколко платформи по едно и също време. Геймърите могат безпроблемно да превключват сред компютър, PlayStation, Switch или мобилно устройство с натискане на един бутон и без да се постанова да сменят кабелите.

Arctis Nova Pro Headsets имат особено проектирани High Fidelity драйвери
(снимка: SteelSeries)

Новият AI микрофон за интензивно шумопотискане обезпечава на геймърите кристално чист тон, до момента в който Sonar Audio Suite се грижи да заглуши всички фонови шумове, като дрънкане по клавиатура, вентилатор на компютъра и така нататък Микрофонът ClearCast от второ потомство дава преимущество посредством специфичния дизайн, сходен на потребления от екипите на Формула 1, за кристално чист, натурален тон с безупречно шумопотискане.

Новата система ComfortMAX е проектирана за всеки размер на главата и има 4 точки за контролиране. Тя включва регулируеми по височина, въртящи се чашки за уши, гъвкава лента и първокласна, издръжлива стоманена лента с PVD покритие.

В допълнение към премиерата на „ Almighty Audio ” и новите функционалности, основани особено за серията Arctis Nova и геймърския начин на живот, потребителите могат да избират от разнообразни модели, които дават отговор на желания от тях жанр на игра и употребена платформа.

Чрез системата с две акумулатори Infinity Power System безжичните слушалки получават безграничен живот. Можете да зареждате втората батерия, до момента в който ползвате първата.

Серията Arctis Nova Pro идва изцяло оборудвана с най-съвременни функционалности
(снимка: SteelSeries)

Друго преимущество е едновременното слушане на аудио от игровата платформа и мобилния телефон с функционалността Quantum 2.0 Wireless. Геймърите могат да смесват две аудио връзки по едно и също време, до момента в който поддържат връзка с другари по телефона, играят на компютър или подпора. Мощната 2,4 GHz безжична връзка е за игри, до момента в който Bluetooth може да се употребява за диалози, Discord, музика или подкасти.

Активното шумопотискане (ANC) за гейминг отстранява всички ненужни звуци, които разсейват играчите. Усъвършенстваната хибридна система с 4 микрофона отстрани външните звуци, до момента в който микрофоните в наушниците балансират звука за оптимална изясненост. За разбиране на заобикалящата среда, Transparency режимът се включва с едно натискане на бутон с регулируеми равнища за адаптивност във всяка обстановка.

В допълнение, безжичната базова станция обезпечава цялостен надзор с едно допиране. Тя играе ролята на команден център за разнообразни платформи и разполага с настройки за еквалайзерите, мощ на звука, ChatMix и други, които може да ползвате без да спирате да играете. Устройството запомня настройките ви, а многофункционалният OLED екран ви осведоми за живота на батерията и други функционалности.

Multi-System Connect разрешава USB превключване сред няколко платформи по едно и също време
(снимка: SteelSeries)

Arctis Nova Pro включва второ потомство GameDAC, който добавя „ Alimighty Audio ” преживяването с Hi-Res Audio Certification и вграден усилвател. Новият ESS Sabre Quad-DAC усъвършенства звука на играта със 78% по-чист сигнал, с ултраниски равнища на звук и деформиране на звука. Слушалките покачват качеството на сигнала до 96KHz/24-Bit.

GameDAC Gen2 работи като команден център за разнообразни платформи. Геймърите могат елементарно да настроят съвършения тон за подпора или компютър, като употребяват многофункционалния OLED екран, който съхранява настройките им. Могат също да контролират еквалайзерите, входното устройство, силата на звука, ChatMix и други параметри с едно допиране.

Колекцията Arctis Nova Pro Series е налична в SteelSeries  на следните целесъобразни цени за района ЕМЕА:

Софтуерът SteelSeries Sonar Audio Suite е наличен за евакуиране гратис
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР