Arbeit machts frei възкликна вчера премиера Борисов, а днес отново

...
Arbeit machts frei възкликна вчера премиера Борисов, а днес отново
Коментари Харесай

”Arbeit machts frei” 2. Борисов се хвали: 4 000 миньори работят в мините. Всичко на макс и за износ

Arbeit machts frei възкликна през вчерашния ден премиера Борисов, а през днешния ден още веднъж се метна на джипката, инспектира пловдивски цех и се похвали, че 4 000 миньори работят в мините. Всичко - на макс и за експорт. Поредната обиколка с държавния автомобил идва на фона на вчерашната, когато Борисов провокира лавина от кавги с поредицата си от изявления. Едно от тях бе и лозунга, написан на концлагерите “Работата носи независимост ”.
“4 000 миньори работят в мините. Всичко работи на макс и за експорт. Новата инвестиция е за 260 млн. лв.. Носим ви документ ", обърна се министър председателят към шефа на завода КЦМ-2000 в Пловдив.

Той пък му отвърна: Ние сме най-хубавият образец за кръгова стопанска система в България. Техниката ни е неповторима за света.

По време на днешната обиколка сателит на Борисов бе министърът на стопанската система Лъчезар Борисов.

" Европа и светът са в рецесия, а българското произвеждане пораства. През септември Евростат регистрира нарастване с 2,3% на промишленото произвеждане у нас спрямо август 2020 година Единствено Чехия, Дания, Полша и Словакия имат по-голям растеж в целия Европейски Съюз ", зачете документа Борисов само че спря и се обърна към един от шефовете на завода:

“Прочети останалото ти, да не кажат, че си измислям”.

" Благодарение вещото ръководство на държавното управление и на такива като вас – новаторски, работещи и мислещи, България върви най-добре от всички!”, добави още премиера.

По отношение на епидемията той съобщи:

“COVID-19 желае успокоение. Знам го от персонален опит. Днес ми е трети-четвърти негативен тест и му се радвам…”

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР