Аранта Санчес Викарио, някогашна тенисистка номер едно в света, беше

...
Аранта Санчес Викарио, някогашна тенисистка номер едно в света, беше
Коментари Харесай

Испанската тенис звезда Аранта Санчес Викарио бе призната за виновна в измама за милиони евро

Аранта Санчес Викарио, тогавашна тенисистка номер едно в света, беше приета за отговорна в машинация дружно с някогашния си брачен партньор Хосеп Сантакана, който тя упрекна за закононарушението.

Бившата испанска професионална тенисистка Arantxa Sánchez Vicario и нейният някогашен съпруг Josep Santacana бяха приети за отговорни в машинация от испански съд в сряда и двамата бяха наказани на затвор.

Барселона Базираният съд откри, че финалистката от Уимбълдън и 14-кратна победителка от Големия шлем и нейният някогашен брачен партньор са скрили активи в опит да избегнат заплащането на дълг от €6 милиона към Banque de Luxembourg.

Въпреки получената присъда Санчес Викарио ще избегне излежаването на затвор, така като съдът се отхвърли от присъдата й като извършителка за първи път, стига тя да не извърши наново закононарушение в границите на две години и да заплати санкцията си. Още предходната година някогашната тенис звезда се съгласи с прокурорите да признае обвиняванията в подмяна на понижена присъд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР