Арън Картър в шок от постъпките на Мелани Мартин! Братът на

...
Арън Картър в шок от постъпките на Мелани Мартин!
Братът на
Коментари Харесай

Братът на Ник Картър от Бекстрийт Бойс“ проплака от нашенката Мелани!

Арън Картър в потрес от постъпките на Мелани Мартин!
Братът на Ник Картър от „Бекскрийт Бойс“ изплака пред света, поради нашенка. Певецът Арън Картър приказва за раздялата си с българката Мелани Мартин, с която скъсаха шокиращо едвам броени дни след раждането на първото им бебе.
 Арън Картър
Скандал сред Арън Картър и Мелани Мартин

Арън признава, че се усеща излъган. С Мелани бяха дружно от две години, а неотдавна се роди дребният им наследник Принс. Причините за края на връзката ни са персонални, написа Картър в Туитър.

„Мелани ме е лъгала от самото начало! Не мога даже да пророня сълза. В цялостен потрес съм. Сега нямам семейство. Бях излъган. Не мога да допускам, че тя ме съобщи по този метод. Дадох й света“, споделя скандално Арън Картър.

От своя страна Мелани декларирала, че се мести да живее в Лас Вегас със своя новороден наследник. Според обвиняванията на Арън, който от години се бори с драмите в живота си, Мелани е общувала със фамилията му, което по думите на артиста „преди години се пробват да го хвърлят в затвора“.

Арън схванал, че Мелани комуникирала зад тила му с родата, и това го разочарова окончателно. „Синът ми Принс не заслужава нищо от това, което се случва“, написа огорченият Арън.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР