Арабската приказка на бременната красавица Лора Георгиева и бащата на

...
Арабската приказка на бременната красавица Лора Георгиева и бащата на
Коментари Харесай

Скандал! Бременната синоптичка Лора Георгиева хванала Лазгин Маджид да мърсува с чуждо. Вижте какви чатове открила в телефона му…

Арабската приказка на бременната хубавица Лора Георгиева и бащата на нероденото й дете Лазгин Маджид е на път да завърши безславно, издадоха близки до двойката. Синоптичката го сгащила да си написа с няколко оборотни бръмчалки в инстаграм, а дни преди Бъдни вечер той й сложил ултиматум да напусне богаташката резиденция, тъй като отказвала да извършва извратените му мераци - най-вече пердах с бич, душене и връзване, от боязън да не помята бъдещото им дете, описват близки до двойката.

Въпреки, че съумя да забремени една от най-желаните дами у нас, Маджид-младши не си седнал на задника, а траял да зарибява непознати булки. Свалките ставали най-вече онлайн, защото псевдо богаташът бил извънредно свидлив и не желал да харчи пари за хотелски стаи. Властният му баща също спрял кранчето, а капризният синковец не можел да изкара и лев без помощта му. 

В навечерието на Коледа, Лора засякла в телефона на благоверния си отвратителни чатове, където разюздания правоприемник на KFC пращал неприлични известия на подрастващи шафрантии и ги карал да му записват видеа по какъв начин си стискат зърната, дупят се пред камерата и нахално се самозадоволяват. На доста от бръмчалките той вкарвал предложения за среща онлайн, само че защото не предложил финансови бонуси, си оставал единствено с онанирането пред екрана.

След като Лора го хванала на шаблон, вместо да си подвие опашката, капризният Лазгин й вдигнал свиреп скандал. Развратникът я принудил да си събере багажа пред очите му и да се омита от първокласната къща. Причината е повече от отвратителна. Като същински арабски перверзник, той подлагал красивата си жена на безчовечен полови мъчения - принуждавал я да лази по пода, закопчавал я с белезници за радиатора и я обладавал по най-противен и мъчителен метод, до момента в който тя стенела безпомощна. Екзекуцията продължавала с часове като я налагал с бич където свари и за похлупак я душал свиреп от самото начало. 

От мига, в който схванала, че носи детето му, Лора изрично отказала да се подлага на сходни изтезания, от боязън да не изгуби плода. Това озлобило до последна степен Лазгин, който тръгнал да задоволява нагона си отвън къщи. Липсата на задоволително свободен кеш и порядъчната му свидливост обаче му попречили да си хване платена наложница, ето за какво хубостникът предпочел да изгони на студа бременната си жена.

“Всевишният гледа и ще го накаже ”, редят скандализирани познати на авторитетната арабска фамилия и отхвърлят да повярват какъв непрокопсаник се и пръкнал в богатия жанр.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР