Арабела Роуз най-накрая беше кръстена след седмици на нерешителност -

...
Арабела Роуз най-накрая беше кръстена след седмици на нерешителност -
Коментари Харесай

Питър Андре признава, че никога не е наричал новородената дъщеря Арабела, докато разкрива името, което използва за бебето

Арабела Роуз най-сетне беше кръстена след седмици на колебливост - само че татко й Питър Андре я назовава със напълно друго име зад затворени порти.

Певецът на The Mysterious Girl, 51, молеше почитатели за помощта им в продължение на седмици, защото той и брачната половинка му Емили не съумяха да се спогодят за име за техния пакет наслада в продължение на няколко седмици и терзанията набъбнаха, защото двойката се изправи пред голям период. Питър предложи няколко разновидността, в това число Шарлот, Оливия и Атина, само че в последна сметка остави другата си половина да има последната дума.

По време на цялата битка и до момента в който чакаше да откри метод да се обърне към петото си дете, звездата от „ Аз съм звезда “ съумя да откри за новородената си щерка обаятелен прякор „ Бъба “ – и наподобява да се залепва.

Преминаване към неговата колона за OK! Magazine този понеделник, 20 май, Питър призна, че към момента назовава бебето „ Буба “ и в никакъв случай не е употребявал рожденото й име, с цел да се обръща къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР