AR-дизайнерът Кайл Гудрич (Kyle Goodrich), който работи в Snapchat, създаде

...
AR-дизайнерът Кайл Гудрич (Kyle Goodrich), който работи в Snapchat, създаде
Коментари Харесай

Дизайнер създаде камера, която автоматично прилага ефекта от невронната мрежа Stable Diffusion

AR-дизайнерът Кайл Гудрич (Kyle Goodrich), който работи в Snapchat, сътвори устройство, наречено DreamGenerator. Това е компактна камера, която трансформира всеки кадър благодарение на невронната мрежа Stable Diffusion с уголемение ControlNet.

DreamGenerator не просто усъвършенства фотографията, а той я трансформира в нещо ново. Потребителят би трябвало единствено да избере един от 30-те налични стила: приказка, зомби, ретро, ​​див запад, пирати и други Генерирането на изображение стартира незабавно след освобождение на пандиза на камерата.

Невронната мрежа разчита на композицията или позицията на обекта в фрагмента, като подсигурява, че основните детайли са непокътнати и в същото време прибавя нови креативен линии, сподели разработчикът в Twitter.

Засега DreamGenerator е единствено първообраз — олицетворение на концепцията на Кайл. Интернет обаче към този момент е залят от претенции да се направи нещо сходно във формат на мобилно приложение. За да работи по сходен метод — насочете камерата, направете фотография и вземете към този момент обработения кадър.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР