Април се изниза и в края му предстои един от

...
Април се изниза и в края му предстои един от
Коментари Харесай

С печалбите от Спорт Тото всеки ден е Великден

Април се изниза и в края му следва един от най-светлите празници в календара ни - Великден! Над пламъка на свещите сме изрекли безшумно своите стремежи, а на самия Великден домовете ни ще светят красиво обагрените яйца и захарните кристалчета на благоуханните сладки козунаци.

Блестящи великденски цветове проблясват и на едно друго място - новата лотарийна игра на Българския Спортен Тотализатор " Скъпоценната седмица ". В нея, сходно на великденски яйца, са скрити топ облаги от 500 000, 50 000, 20 000 и голям брой по-малки облаги от по 5000 и 1000 лева За Великден не забравяйте да изпробвате шанса си и в числовите игри на БСТ, тъй като джакпотът в най-популярната от тях - 6/49 към този момент надминава 3 200 000 лева Специално за празника, в тираж 34/2.05.2021 година, Спортния тотализатор е подготвил спомагателни облаги от по 500 лева в играта 5/35.

Точно преди единствено една година, щастливка от гр. Исперих пуска своя фиш на стойност от 4 лева И точно на Великден схваща, че завоюва колосалната сума от 5 457 471 лв.. Това несъмнено си е знамение, за което даже не е дръзвала да мечтае. Като стана въпрос за стойност на фишове, не забравяйте, че от 2-ри май започва и най-новата акция за членовете на ТОТО Клуб - " Дай пет за шанс ", която ще продължи до 30.05.2021. Всеки участник, в числовите игри или закупил ваучър от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 2 лв., ще получи правото да натрупва в потребителския си профил по 1
бонус точка за всеки 2 лв. покупка. Всеки 10 бонус точки, събрани в интервала на промоционалната акция ще дават 1 късмет за присъединяване в играта за продобиване на доста спомагателни облаги. Пълната информация може да намерите на .

Радостен, шеговит и охолно - пъстър Великден се задава, носещ българската психика и силата на добротата. За това, ние от Българският Спортен Тотализатор Ви пожелаваме празнични дни изпълнени с доста благополучие и наслада. А с цел да внесете още повече позитивни страсти, не спирайте да изпробвате шанса си, тъй като Спорт Тото- постоянно даваме повече!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР