Април е месец, в който шегите са напълно позволени! Защото

...
Април е месец, в който шегите са напълно позволени! Защото
Коментари Харесай

Смешен хороскоп за месец април

Април е месец, в който шегите са изцяло разрешени! Защото към този момент е пролет, всички сме в положително въодушевление и имаме потребност от повече смях и усмивки.

Със закачливо намигане ви представяме какво следва за вашия зодикален знак - насладете се на смешния хороскоп за април:

ОВЕН

Предстоящата 2018 година, Овни , напряко ще ви стопи лагерите от работа. То ще са планове, задания, срещи, търчане – добре, че сте Овен, а не Рак, че не ни се мисли по какъв начин щяхте да се справите с това напрежение. Но вие нямате проблем – тук ще се блъснете в стена и ще я срутите (буквално), там ще нанижете някого на рогата си – абе, елегантни сте си, и това е.

Все отново, наясно сме, че и вие имате нервна система и тя е забележима даже с невъоръжено око – задоволително е някой да ви ядоса и нервната ви система стартира да пулсира по врата и челото. Та, нашият съвет е: когато ви се натрупа работа тази година, да си успокоявате нервите с капките Rescue , тъй като човешкият живот въпреки всичко е скъп и не е хубаво да трепете народа единствено тъй като ви е малко натоварено в офиса.

Помислете си и за някакво разсейващо занятие, като да вземем за пример бокс или скачане с бънджи, а може и двете по едно и също време – сигурни сме, че в случай че някой може да измисли нов спорт в композиция от тези два, това ще сте единствено вие.

 s Thinkstock

ТЕЛЕЦ

Оставете кроасана с шоколад, в случай че обичате, и пробвайте да чуете, тъй като новините за вас са, че през 2018-та ще настъпят по този начин мечтаните промени в професионалната сфера за вас. АМА ОСТАВЕТЕ Гражданско отделение ТОЯ КРОАСАН, ДЕ.

И по този начин. Най-накрая, с доста напън, битка и дебелоглав – като същински катър, ще достигнете до неподозирани върхове, за които даже не сте си и мечтали. Например Черни връх (станцията на метрото имаме поради, никой не си фантазира, че в действителност ще побиете копито към планината). Вашият стремителен напредък ще ви кара да се чувствате необикновено, като на абитуриентски бал – ехее, по кое време бяхте на Лъвов мост, по кое време стигнахте до Черни връх! То си е в действителност необикновено! Овладейте обаче телешкия си екстаз, тъй като злонамерени познати може да се опитат да се възползват от вас и да ви изискат... ПАРИ НАЗАЕМ.

Ето, отново загризахте тоя кроасан – човек ще реши, че живеете поради едните пари и едната храна. А всички знаем, че това не е по този начин – въпреки всичко културата, изкуството също ви влекат... от кой момент не сте ходили на спектакъл, в тоя ред на мисли? От 16 години? Разбираме.

И по този начин, с цел да не ви потънат гемиите, когато някой ви завлече с огромна сума пари, пийте си капките Rescue – не, че хората няма да ви завлекат, само че най-малко няма да ви пука.

Любовта също ще е на равнище – на минус 1 по-точно. Много ще ви се желае, но няма да имате предпочитание, което е ваше извечно положение. Айде, изяжте го в този момент тоя кроасан най-сетне, с цел да се куртулисате.

 s Thinkstock

БЛИЗНАЦИ

2018 ще е същинско тестване за всички Близнаци – както всяка година в действителност. Поради вродената ви логорея и предпочитание да огреете и да се изкажете на всички места – от Айтос до Сандански, е прекомерно евентуално да си докарате хронична отмалялост и вдървен език. А какво е Близнак със вдървен език? Едно невротично създание, което подскача, дръжка хората в ребрата, а след това се пробва да им фъфли нещо неясно, до момента в който жертвата обезверено се пробва да се отскубне от хватката му. Ако не желаете да изпадате в такива неуместни обстановки, решението е 5 капки Rescue на ден – отвързват езика, успокояват нервите и още веднъж можете да бръщолевите нонстоп по 24 часа, даже и да няма кой да ви слуша (дори кучето се прави на заспало, когато дойдете да го галите по ушите). Въпреки че това по кое време ли ви е тормозило? Точно по този начин – в никакъв случай.

 s Thinkstock

РАК

Раци, доста внимавахме, до момента в който гледахме какво са ви подготвили звездите, с цел да не вземете да се депресирате, да се разревете, да се обесите... изобщо, доста е комплицирано с вас. Истината е, че годината ви ще е напълно естествена и хубава, само че вие сте толкоз черногледи (и кривогледи), че като ви кажем „ работа “ си представяте „ каторга “. Ако ви кажем „ любовни промени “, си представяте „ самотност, която би трябвало да удави в бутилка водка “.

Тааа, 2018-та ще е ХУБАВА година. Хубава. Седнете и престанете да хълцате - хубава казахме! Всичко ще ви е наред, ще сте здрави, ще имате пари – в случай че не ги изхарчите за алкохол и антидепресанти, околните ви ще ви обичат – но същински, не подправено, както постоянно ги подозирате. Все отново, вземете си един-два кашона капки Rescue , дори най-добре Rescue Good Night за тежките вечери и Re scue пастили за още по-тежките утрини , че с тая богата и комплицирана психика, като черна дупка, всичко е допустимо. И лятото гледайте да идете на санаториум на морето, малко да подишате чист въздух, да се поровчите в пясъка... такива, лечебни неща. Не, не споделяме, че сте ЛУДИ... айде, отново се разревахте. Довиждане, и ние не устояваме към този момент!

 t unsplash.com

ЛЪВ

Невероятна година чака Лъвовете. Всичко това, което искахте да ви се случи предходната година, ще ви се случи тази. Ама сте не запомнили какво сте желали? Еее, не отговаряме за това – вие се радвайте, че изобщо нещо ви се случва, тъй като в случай че не ви се случваше, щяхте да сте едни умърлушени Лъвове, с проскубана грива, които стоят и се пропиват от злощастие. Та, да си дойдем на думата – ще ви се случат НЕЩА, най-много в любовен аспект. Под НЕЩА имаме поради както доста връзки, по този начин и заплаха от полово излъчени заболявания. Така че – бъдете малко по-умни и ползвайте защитни ограничения, тъй като след това се почват едни дълги лечения, едно борене на инфекции... не си е работа. И тъй като вие надали ще се вслушате в съвета ни – дръжте едни капки Rescue на нощното шкафче. Те от полова болест няма да ви опазят, само че ще ви оказват помощ да превъзмогнете обстоятелството, че сте пипнали нещо.

 s Thinkstock

ДЕВА

Деви, каква съдбоносна година е тази. Сами усещате, че времето за смяна е пристигнало и най-сетне ще би трябвало да преподредите чекмеджето с чорапи по нов метод. По формата на ШАРКАТА. Знаем, че е стресиращо за вас да вършиме толкоз историческа стъпка, само че въпреки всичко човечеството се развива, хората скоро ще летят до Марс, тъй че – погледнете по-леко на живота и ги подредете тия чорапи в синхрон с новата действителност.

Всичко ще е наред, а в случай че въпреки всичко се усетите нервни и ядосани от неналичието на ред у дома, посегнете първо към капките Rescue и по-късно – на живота си. Всичко има решение, даже и подреждането на бурканчета с подправки по цветове. И когато най-сетне всичко е изчистено, подредено, натъкмено, изчистено, избърсано и СТЕРИЛИЗИРАНО, позволете си глезотията да изпиете една чаша вино.
Сяяяя... Дева, Дева, но и вие душа носите! (гледайте единствено да не капне капка върху масата, че ще иде цялото наслаждение, и отново ще търкате с белина цяла нощ, и ще се изнервите, и ще ви избият тези плюски по врата).

 s Thinkstock

ВЕЗНИ

Боже, каква година, уважаеми Везни. Дава ви всичко в обилие, а вие, тъй като сте най-нерешителните хора в зодиака, стоите и се пулите, и не знаете какво да вършиме. Ето това се назовава абсурд – ориста дава, а вие не можете да вземете.

Кое да избера? Пържола или пиле? Ами холестеролът? Я по-добре салата... Да почна тази работа, или да не я стартира? Ма аз по какъв начин ще ставам толкоз рано заран... а и е толкоз надалеч... абе я да си изчакам някое друго предложение. Този мъж или оня? Ама аз одобрявам ли ги в действителност? Тази жена, или тези двете? НАВЕДНЪЖ или поотделно? Ох, по-добре да си взема котка... Ама котката не пуска ли косми?

Въобще, Везни, вие сте най-големите клетници във Вселената. Направо не знаем какво да ви препоръчаме, с изключение на да си пиете Rescue капките всеки ден, че от толкоз блещене и чудене стартирате и да се стресирате и напълно се смахвате. Добре, че дишането е присъщ инстикт, че не ни се мисли по какъв начин щяхте да вземете решение по кое време да вдишате и по кое време – да издишате.

Иначе звездите са благосклонни и имате шансове за триумф в доста области, само че от вас, въпреки всичко, се желае известно подпомагане – най-малко станете от това легло, раздвижете се малко... и хванете тоя живот за рогата!

 s Thinkstock

СКОРПИОН

Силни, сексапилни, издръжливи и тайнствени – това се твърди за множеството Скорпиони, и на всичкото от горната страна си го и вярвате. Само да ви кажем – нито сте толкоз тайнствени, нито сте толкоз издръжливи – единствено по този начин си мислите. Тази година за вас ще е малко по-сложна, тъй като ще би трябвало да смъкнете малко егото – смут, и нас даже ни е боязън, като го пишем... Но, въпреки всичко, към момента няма умрели поради малко стесняване на егото, повярвайте ни.

Съвсем евентуално е да попаднете най-сетне на някого, който няма да ви се върже цялата поза и ще ви отсвири – тогава ще научите по сложния метод, че не може да водите всички за носа и да ги командорите. Както се споделя – всеки си намира майстора. Знаем, че ще е доста мъчително, и ще ви идва да се самоотровите с жилото си осемдесет пъти, само че това не е решение. Просто си надвийте малко характера и идете обяснете на обекта на възприятията си какъв брой доста го харесвате. Все веднъж в тоя живот би трябвало и вие да извършите първата крачка! Ако ви би трябвало поддръжка – изпийте няколко капки Rescue за отскок и давайте самоуверено! А в случай че жертвата се опъва... напръскайте я с Rescue спрей и мигновено ще омекне. Боже, това ще е толкоз във ваш жанр...

 t unsplash.com

СТРЕЛЕЦ

Стрелците най-сетне ще имат година, наситена с страсти - доста пътувания, невероятни дестинации, свързани с дълги полети. Много обичате дългите полети, в които с часове стоите заковани на дребна седалка с размерите на вакуумна тенджера и усещате по какъв начин ви изсъхват очните ябълки от гадни въздух, нали?

И ние по този начин си мислехме.

Не знаем какво друго да ви препоръчаме, с изключение на да се снабдите с капки Rescue и да си пийвате малко, до момента в който летите – имаме поради да пийнете капките, а не 15-тото огромно уиски, което безусловно безскрупулно си поръчвате на нещастната стюардеса, сновяща цялостен полет сред бара и вашата седалка.

Освен това, не знаем дали ви е хрумвало тази авангардна концепция, само че - купете си някоя книга и пробвайте да почетете, вместо да пиете. Знаем, че не ви е хрумвало, само че по света има доста хора, които се оправят със скуката от дългите полети с четене, а не с наливане. Честно!

 s Thinkstock

КОЗИРОГ

Здравейте, рогати Козирози. Ако обичате, надигнете глава от спестяванията, които броите за осми път през днешния ден, тъй като идваме да ви съобщим, че 2018-та ви е подготвила огромен шанс. АМА ГОЛЯМ. С пет нули – тъй като знаем, че ще попитате. Само че за тази цел малко би трябвало да се поприведете в човешки тип. Махнете тоя мустак – това и за дамите се отнася. Турете едно токче, едни чепици, малко по-модерни от тези на баба ви, които доизносвате от напън да не изхарчите 50-100 лв. за нови. Вярно е, че по облеклата посрещат и по акъла изпращат, само че въпреки всичко, с цел да има изобщо посрещане, е добре да не наподобявате на нещо, изпълзяло от канала.

След като се поочовечите на външен тип, започнете да работите и по характера. Малко по-мило, едно "Здравейте ", "моля ", "ако обичате " правят чудеса, да ви кажем. Въобще, гледайте да не си дуднете под носа и да се ходите като борсук, а бъдете малко по-ведри. Малко казахме, не желаеме чудеса.

А във връзка с огромния шанс с пет нули – вие тези неща си ги умеете, даже не знаем по какъв начин, само че парите очевидно ви надушват (което ни припомня да ви кажем да се къпете по-често!) и идват с бързия трен от Горна Оряховица право в джоба ви. Не се напрягайте, в случай че влакът има леко забавяне – ударете едни капки Rescue и го изчакайте. Защото в случай че не различен, най-малко влаковете с пари постоянно стопират на вашата гара.

 s Thinkstock

ВОДОЛЕЙ

През 2018 всичко за вас, представители на зодиакалния знак Водолей, ще бъде „ най-, най-, най- “, само че не бързайте да се радвате! Звездите имат поради ВСИЧКО! От най-дебел, най-уморен и най-недоспал до най-изнервен.

А знаете ли какво е раздразнителен Водолей? Нещо като развалено алено копче за стартиране на бомба – не знаеш по кое време ще се задейства и върху кого ще падне. Добре е да се снабдите с телефона на някой психотерапевт, в случай че са останали такива, които желаят да ви изслушват, а в случай че не са останали – нека имате на разположение Rescue , тъй като различен излаз нямате. Помислете за краткотрайно отдръпване в планината - измежду диви кози и мухоморки, където никой няма да ви чува, когато крещите (освен мечките, само че като ви знаем какви сте, нищо чудно и тях да изпъдите). Лятото е превъзходен сезон за изграждане на бивак към езеро на 2000 метра надморска височина и другарство с природата за няколко месеца. Само не си забравяйте капките Rescue , че както се споделяше в оня анекдот, не се знае заекът дали няма отново да е без шапка и да ви изнерви!

 s Thinkstock

РИБИ

Здравейте, шарани, гупи и вие, златни рибки. И тази година, както всяка друга, нонстоп ще се чувствате отговорни, афектирани и засегнати. Въобще, вас и Раците кой ви е правил такива не знаем, само че в случай че го намерим, ще го удавим в първия вир. И през 2018-та ще сте все по този начин нерешителни, неуверени и няма да си отстоявате правата, което е чудесна вест за всички, които ще се опитат да се възползват от вас.

Чували ли сте за едно откритие на новото време, наречено трудов контракт и заплата? Знаехме си, че не сте. Значи – в случай че някой ви предложи следващата артистична и доста яка работа, не бързайте да си късате хрилете от екстаз, а го попитайте по кое време ще подпишете трудов контракт и посочете сметка, на която да ви превеждат заплатата. Заплатата е това нещо, дето в никакъв случай не сте го виждали.

И когато най-сетне съумеете да станете като естествените хора, с контракт, възнаграждение на труда и естествени отношение с работодателя, пийнете си едни капки Rescue , тъй като, сигурни сме, от толкоз наслада, ще забравите да дишате. Даже помолете някой другар да ви напръска от горната страна с Rescue спрей, да не ви вземете да се вкочаните от толкоз наслада!

 t unsplash.com
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР