Април чука на вратите ни и вече е време да

...
Април чука на вратите ни и вече е време да
Коментари Харесай

Лъвове, очаква ви един динамичен и слънчев месец Април!

Април чука на вратите ни и към този момент е време да се отървем от дебелите, сиви кожуси и да дадем път на слънцето, което идва, с цел да ни зареди със слънчево въодушевление и страсти. 

Ако сте представител на зодия Лъв, подгответе се за един паметен месец Април, чиято сила ще бъде  обвързвана с две доста значими за вас области: Пътуването и Кариерата. Ето какво са ви подготвили звездите през този пролетен месец.
Месечен хороскоп за зодия Лъв 
Вашата сила за първите няколко седмици на Април ще бъде като безоблачен лъч, огряващ хората към вас, Лъвове. Защо? Защото вашата ръководеща планета, Слънцето, е в братския огнен знак Овен, до 21-ви, което е най-хубавото слънчево разположение за годината за вас, с изключение на когато слънцето е в Лъв, несъмнено! Това удобно слънце в Овен ще осветява особено вашия 9-ти дом на пътуванията и висшето обучение. Бъдете малко по-импулсивни (като Овен) и организирайте непринудено пътешестване, с цел да разширите духовните си хоризонти (9-ти дом). Тази композиция, на Слънцето в Овен и във вашия 9-ти дом ще ви донесе доста нови завършения! Подгответе се да посрещате изгреви и залези на нови места.

На 21-ви прекосяваме към сезона на Телец и главен фокус за вас става Кариерата. Управляван от Венера Телецът обича удобствата и парите. Ето за какво слънчевата атмосфера от пътуването при започване на април може доста добре да се трансформира в мисли за работа и сигурност. Насладете се на тези сили и ги използвайте, с цел да постигате задачите си и да вървите напред!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР