Apple започна пилотно тестване на нова функция в App Store

...
Apple започна пилотно тестване на нова функция в App Store
Коментари Харесай

Apple тества “условно ценообразуване“ в App Store – отстъпки при абонаменти за потребителите, които вече имат активни абонаменти

Apple стартира пилотно тестване на нова функционалност в App Store под наименованието „ условно ценообразуване “. Очаква се да помогне на разработчиците да привлекат клиенти с по-евтини абонаменти въз основа на другите им покупки.

Моделът на условно ценообразуване ще разреши на разработчиците да оферират отстъпки на клиентите, които към този момент имат абонаменти за други услуги, без значение дали са лични приложения на тези разработчици или участващи сътрудници. Тестването стартира с определена група участници, а по-късно функционалността ще бъде публикувана за повече разработчици „ през идващите месеци “.

„ Условното ценообразуване за абонаменти в App Store — нова функционалност, която ви оказва помощ да привлечете и задържите клиентите, ви разрешава да дадете на клиентите си отстъпка за абонамент, в случай че те са интензивно абонирани за различен абонамент “ — се споделя в изказването на Apple. „ Може да се употребява за абонаменти от един разработчик или двама разнообразни разработчици. “

Apple в допълнение разясни, че тези сложни отстъпки ще бъдат доста забележими за клиентите както в App Store, по този начин и в „ каналите на извънплатформения маркетинг “, с цел да са по-лесно откриваеми и да се възползват от преимуществата им.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР