Apple възнамерява да пусне нов бюджетен смартфон през първата на

...
Apple възнамерява да пусне нов бюджетен смартфон през първата на
Коментари Харесай

Нов бюджетен iPhone през първата половина на 2018 г.



Apple има намерение да пусне нов бюджетен смарт телефон през първата на идната година. Той ще е правоприемник iPhone SE и съгласно китайски източници той ще се сглобява във фабрика на тайванската компания Wistron в индийския град Бангалор.

Индийски източници пък споделят вътрешна информация, касаеща характерностите на задаващи се модел. Той ще предлага производителносттта на iPhone 7 – процесор A10 Fusion, 2 GB RAM, както и 32 или 128 GB вградена памет. Предната и задната амера ще бъдат надлежно 5- и 12-мегапискелова. В съпоставяне с iPhone SE новият смарт телефон ще получи батерия с малко повече потенциал (1700 против 1624 mAh).

Прочетете още: Apple готви по-евтини версии на iPhone X за Китай?

Очаква се, че второто генерации в SE серията на Apple ще резервира 4-инчовия екран и ще бъде оборудвано с читател за пръстови отпечатъци. В Китай се популяризират изображения, на които екранът на смарт телефона е “безрамков”. Имайки поради, че TouchID ще бъда разполагаем с него, може да се допусна, че устройството ще по-скоро запази форм-фактора на своя предходник.

Основния пазари за смарт телефона ще бъдат страните от Югоизточна Азия, както и Индонезия и Индия. Очаква се цената му да е към 450 $.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР