Apple стартира своята годишна актуализация на операционната система, променяйки старите

...
Apple стартира своята годишна актуализация на операционната система, променяйки старите
Коментари Харесай

Офисът на шерифа на окръг Оукланд издава предупреждение за системна актуализация на Apple iPhone

Apple започва своята годишна актуализация на операционната система, променяйки старите функционалности и въвеждайки нови. Но с iOS 17 доста правоприлагащи организации, в това число шерифската работа на окръг Оукланд, предизвестяват жителите да изключат една нова функционалност.

Тази година актуализацията на Apple вкарва функционалност за вписване, която уведомява някого, когато Пристигнахте на местоназначението си, споделени и персонализирани карти за контакт и режим на подготвеност, който може да трансформира телефона ви в часовник.

Разбира се, софтуерната актуализация е цялостна и с актуализации на съществуващи функционалности като FaceTime, гласова поща, автоматизирана промяна и AirDrop.

Apple също го направи, с цел да можете да споделяте данните си за контакт с някого по същия метод. Наричат ​​го NameDrop.

Просто поставете телефоните близо един до различен и изчакайте да се свържат. Ще видите по какъв начин екраните реагират и по-късно ще се появят детайлностите за другия човек. Можете да избирате сред получав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР