Apple стартира най-очакваното си събитие за 2023 година. Представянето на

...
Apple стартира най-очакваното си събитие за 2023 година. Представянето на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Вижте представянето на новия iPhone 15

Apple започва най-очакваното си събитие за 2023 година. Представянето на новите продуктите на компанията е под наслов Wonderlust 

 Първо  ще бъде показан новият интелигентен часовник Watch Series 9. Той е с новия процесор на компанията S9. Той има 4 ядра за изкуствен интелект. Показването на по-живи анимации и интеграцията на Siri с часовника е една от най-важните новости в устройството.

Мощният процесор разрешава на Siri да следи по-добре вашето здраве, а часовникът да следи по-прецизно вашите персонални индикатори - здравни или при подготовка.

Часовникът може да се ръководи без да докосвате екрана и единствено с една ръка. Това е допустимо с функционалността Double tap, която се задейства, когато докоснете палеца и показалеца си.

С този жест може да вдигате и затваряте на позвънявания, да отваряте приложения и да спирате алармата. Double tap е вероятен точно с помощта на интегрирания изкуствен интелект в процесора S9.

Знае се, че новият iPhone 15 ще бъде с USB-C накрайник, напомня Дир.бг. Очаква се устройствата да са с новия 6-ядрен процесор A17 Bionic. Той е основан по 3 nm софтуерен развой и дава обещание доста нарастване в мощността.

 
Батерията ще е по-издръжлива, а всички модели от гамата на iPhone 15 ще са с така наречения " динамичен остров " за своята селфи камера. Така Apple споделя дефинитивно довиждане на обичайния си нотч.

Без значение от модела камерите ще могат да снимат кинематографични 4К клипове. Очаква се върховият 15 Pro Max да е с керамична отбрана на екрана, който ще е 6,7-инчов TPO Super Retina XDR OLED.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР