Apple смята да произведе с около 20% по-малко iPhone SE

...
Apple смята да произведе с около 20% по-малко iPhone SE
Коментари Харесай

Apple намалява производството на iPhone и AirPods

Apple счита да създаде с към 20% по-малко iPhone SE от плануваното през идващото тримесечие, оповестяват близки до компанията източници. Информацията за това идва от Nikkei Asia, които се базират на вътрешни хора в компанията. Освен смарт телефонът, който бе показан през този месец, дружно с него ще пострада и производството на безжични слушалки AirPods.
`Apple

Според предварителни калкулации, производството на аксесоара ще бъде понижено с към 10 милиона броя до края на годината. За съпоставяне, през 2021 година, продажбите на AirPods през 2021 година са достигнали 76.8 милиона броя. Флагманът в гамата на американците, iPhone 13 и неговите производни също ще усетят разликата в производството, само че там се чака броят да намалее с няколко милиона броя.
`Apple

Решението на шефовете в Купертино е повлияно от ситуацията в Украйна и натискът на разнообразни страни в тази сфера. Заедно с това можем да прибавим и неналичието на разнообразни съставни елементи, която от към 2 години въздейства отрицателно, освен на пазара на смарт устройства, само че и на доста други браншове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР