Apple ще започне да продава своите слушалки Vision Pro в

...
Apple ще започне да продава своите слушалки Vision Pro в
Коментари Харесай

Apple ще продава Vision Pro в САЩ следващия месец

Apple ще стартира да продава своите слушалки Vision Pro в Съединени американски щати идващия месец, тъкмо когато софтуерният колос е изправен пред възходящ напън поради забавянето на продажбите на iPhone, изключително в Китай, което подтикна акциите му да понесе победа тази година.

Продажбите на слушалките за смесена действителност ще стартират от 2 февруари, като клиентите от Съединени американски щати ще могат да ги поръчат авансово от 19 януари на начална цена от $3499, сподели Apple в понеделник. Слушалките, най-значимото стартиране на нов артикул на Apple след Apple Watch през 2015 година, ще бъдат налични онлайн и във всички физически магазини в Съединени американски щати.

Акциите на Apple паднаха с близо 6 % тази година, откакто две банки намалиха рейтингите си предходната седмица. Търговията в понеделник сподели първия ден за 2024 година на облаги за акциите, с растеж от 1,3 %.

Пускането на слушалките Vision Pro предходната година възобнови ентусиазма в започващи компании за виртуална и разширена действителност, които бяха лишени от фи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР