Apple ще престави нов лаптоп на по-ниска цена и обновена

...
Apple ще престави нов лаптоп на по-ниска цена и обновена
Коментари Харесай

Apple обнови най-евтиния си лаптоп

Apple ще престави нов преносим компютър на по-ниска цена и актуализирана версия на декстоп версията Mac mini по-късно през тази година, написа Bloomberg, цитирайки свои източници.Новият мобилен компютър ще наподобява по същия метод както MacBook Air, само че ще бъде по-тънки рамки към екрана. Дисплеят ще остане с размер 13 ", само че към този момент ще бъде " Retina " с по-висока резолюция.

Настоящият MacBook Air, който сега коства $1 000, е единственият преносим компютър на Apple, който няма екран с висока резолюция. Последно той бе освежен предходната година с по-бърз процесор, само че не е претърпявал съществена смяна през последните няколко години.

12-инчовият MacBook бе пуснат през 2015 година и се смяташе, че би трябвало да размени MacBook Air, само че цената му от $1 300 се оказа прекомерно висока за някои консуматори.

Затова новият MacBook Air ще бъде ориентиран към потребителите, които търсят по-евтино решение, само че и за учебни заведения, да вземем за пример, които купуват преносими компютри в огромни размери.

 Колко ще костват у нас новите iPhone?
Колко ще костват у нас новите iPhone?

Премиерата им ще е след по-малко от месец и към този момент знаем съвсем всичко за тях
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР