Apple се съгласи да плати 490 милиона долара за уреждане

...
Apple се съгласи да плати 490 милиона долара за уреждане
Коментари Харесай

Apple ще плати 490 милиона долара за уреждане на обвиненията, че е подвела инвеститорите относно продажбите на iPhone в Китай

Apple се съгласи да заплати 490 милиона $ за споразумяване на колективен иск, съгласно който основният изпълнителен шеф Тим Кук е подвел вложители по отношение на внезапен спад в продажбите на iPhone в Китай, което приключи с разтърсваща проверка на прогнозата за приходите на компанията.

Предварителното съглашение, подадено в петък в Оукланд, Калифорния, федерален съд, произтича от правосъдно дело на акционер, фокусирано върху метода, по който Apple предава информация за това по какъв начин моделите iPhone са пуснати през септември 2018 година се показаха в Китай, един от най-големите пазари на компанията.

Кук алармира, че новите iPhone са почнали добре по време на конферентен диалог с вложители при започване на ноември 2018 година, съгласно жалбата.

Това утешение се разтвори в голямо отчаяние на 2 януари 2019 година, когато Кук издаде предизвестие, че приходите на Apple за преди малко приключеното тримесечие ще паднат с 9 милиарда $ под прогнозите на управлението за интервала. Нещо пове...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР