Apple се подготвя да пусне нов iPhone на по-ниска цена

...
Apple се подготвя да пусне нов iPhone на по-ниска цена
Коментари Харесай

Apple пуска нов евтин iPhone

Apple се приготвя да пусне нов iPhone на по-ниска цена през първата половина на 2018 година, заяви китайският вестник Economic Daily News.

Успехът на бюджетния iPhone SE, който притегли вниманието както на развитите, по този начин и на разрастващите се пазари, софтуерната компания приготвя нова версия на евтиния смарт телефон - iPhone SE 2.

Той е предопределен за почитателите на по-малките екрани и които желаят по-евтин iPhone, изключително потребителите в разрастващите се страни, които не могат да си разрешат по-скъпите устройства на Apple. iPhone SE 2 ще коства към 450 $.

IPhone SE има 4-инчов екран, доста по-малък от 4.7-инчовия екран на iPhone 7 и iPhone 8. Цената на настоящия модел стартира от 349 $, което е с 200 $ по-евтино от идващия най-достъпен смарт телефон на Apple - iPhone 7.

IPhone SE 2 ще коства към 450 $, по-скъп от предшественика си, само че и по-евтин от iPhone 7. Вероятно смарт телефонът ще има по-мощен процесор за пускане на новата операционна система на Apple - iOS 11.

В производството му ще взе участие тайванската софтуерна компания Wistron, а сглобяването ще се осъщестявява в Бангалор, Индия. Именно Индия ще бъде употребена като индустриална база за експорт на мобилни телефони на Apple по целия свят.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР