Apple се извини за рекламата на най-новия си iPad Pro,

...
Apple се извини за рекламата на най-новия си iPad Pro,
Коментари Харесай

Apple се извини за скандалната реклама на iPad Pro

Apple се извини за рекламата на най-новия си iPad Pro, която разстрои доста създатели и клиенти. Компанията съобщи, че няма да излъчи рекламата по малкия екран, както беше планувано.

Рекламата, която изобразява музикални принадлежности, тв приемници, кутии с багра и други креативен принадлежности, смачкани в iPad, беше необятно осмивана в обществените медии -

невиждана реакция за маркетингова акция на Apple. 

Актьорът Хю Грант съобщи, че рекламата предизвиква „ унищожаването на човешките прекарвания “. Други споделиха, че рекламата не вещае нищо положително за Apple в ерата на изкуствения разсъдък и в миг, когато регулаторните органи се стремят да унищожат основни обекти като App Store.

„ Креативността е в нашето ДНК в Apple и за нас е извънредно значимо да сътворяваме артикули, които дават опция на създателите по целия свят. Нашата цел е постоянно да означаваме безбройните способи, по които потребителите показват себе си и осъществят концепциите си посредством iPad. С този видеоклип не успяхме да се оправим и съжаляваме “, сподели вицепрезидентът по маркетинговите връзки на компанията Тор Мирен в изказване за AdAge.

Рекламата, която остава в акаунта на основния изпълнителен шеф Тим Кук в X, има над 53 милиона гледания. Кампанията хвърля сянка върху другояче позитивното показване на съществени нови версии на iPad и нов чип M4 във вторник. 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР