Apple са готови да пуснат една от най-дългоочакваните джаджи в

...
Apple са готови да пуснат една от най-дългоочакваните джаджи в
Коментари Харесай

Apple са готови да променят всичко през юни

Apple са подготвени да пуснат една от най-дългоочакваните джаджи напоследък, а точно AR/VR очилата, които може би ще се споделят Reality Pro, оповестява анализаторът Минг Чи Куо. 
 AirTags - новите Bluetooth стандарти за устройствата за следене на Apple и Гугъл
Когато Apple и Гугъл обединят старания

При това за нещо хубаво

По-рано Куо сподели, че Apple са отложили производството на хедсета до третото тримесечие на 2023 година и че вследствие на това устройството може да не бъде показано на WWDC, само че анализаторът явно към този момент не поддържа това мнение.

В къс отчет, оповестен в Medium в понеделник, Куо написа, че оповестяването на Reality Pro ще се състои на пети юни и разкри някои елементи към цената на устройството и цените на съставените елементи в него. 
 Снимка 618372

Сред най-скъпите елементи на очилата са двата 4K micro-OLED екрани, двойни M2-базирани процесори, 12 оптични камери за следене на придвижванията на ръцете и външното зареждане. 

Тези съставни елементи се доставят надлежно от Sony, TSMC, Everwin Precision, Cowell и Goretek.

Както към този момент знаем, джаджата по никакъв начин няма да е евтина и ще коства жестоко казано колкото три смарт телефона - към 3000 $. 
 Снимка 618371

Имайки това поради, Apple може би няма да ги насочат към елементарните консуматори като начало, а вместо това ще ги нареждат като устройство за разработчици, основатели на наличие и експерти. 
 Oculus, NerveGear, Палмър Лъки и очилата за виртуална действителност, които могат да ни убият
Очилата за виртуалана действителност, които безусловно могат да ни убият

Какво е измисил Палмър Лъки този път

Apple чакат да продават единствено по един комплект дневно през физическите си магазини и споделят на доставчиците, че чакат продажби от седем до 10 милиона бройки през първата година на наличност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР