Apple публикува страница за поддръжка на Pro Display XDR, след

...
Apple публикува страница за поддръжка на Pro Display XDR, след
Коментари Харесай

Apple предупреждава: Не чистете специалното покритие на Pro Display XDR с различни от нашите кърпи

Apple разгласява страница за поддръжка на Pro Display XDR, след старта на продажбите му. Там е разказано по какъв начин да се чисти екрана.

Има указания за общоприетия модел, както и за специфичния, който е с нано-текстурно матово покритие. За всеки екран в кутията има забрадка за разчистване от Apple.
Как се чисти общоприетият модел?
Може да се употребява съпътстващата го забрадка или всяка друга чиста и суха микрофибърна забрадка, с цел да се почистят прахта и петната по екрана. При потребност може да се намокри с малко вода, само че да не се употребяват препарати за разчистване на екрани, в които има ацетон.
Как се чисти екранът със специфичното матово покритие?
Тук от Apple упорстват да не се употребява друга забрадка от поставената в кутията. Не се употребява вода или каквато и да е друга течност. Какво се случва, в случай че загубим кърпата или тя към този момент е непотребна? Трябва да се свържем с Apple и да поръчаме нова.

Със сигурност ще желаете да спазвате инструкциите, тъй като специфичното покритие коства още $1000 $ върху по този начин или другояче високата начална цена от $4999. Екранът е обработен на нанометрово равнище, с цел да има по-малко отблясъци и отражения.
Как се почиства самата забрадка?Тя се пере ръчно с вода и малко препарат за съдовеТрябва да се изплакне перфектноОставя се да изсъхне за най-малко 24 часа
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР