Apple придоби правата за нов сериал, копродукция на Дженифър Анистън

...
Apple придоби правата за нов сериал, копродукция на Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Apple купи правата за нов сериал на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун

Apple закупи правата за нов сериал, копродукция на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, заяви представител на компанията. Това е следващата стъпка в упоритостта на калифорнийския колос да създава наличие, отбелязва Франс прес.

Според профилираното издание The Hollywood Reporter Apple е дала зелена светлина за снимането на два сезона по едно и също време – общо 20 серии, огромна необичайност в света на тв сериалите.

Няколко разпространители са се борили за правата върху сериала, чиято тематика са водещите на утринните блокове в американската телевизия.

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, които ще се снимат в сериала,  държат правата и са негови копродуценти дружно с Media Res.

Ако Рийз Уидърспун има присъединяване през тази година в сериал – „ Големите дребни неистини “ на HBO, Дженифър Анистън ще се появи в тв поредност за пръв път след „ Приятели “ (1994-2004), който я направи звезда.

За Apple това е вторият сходен план след съглашението с NBC Universal и режисьора Стивън Спилбърг за снимането на 10 нови серии от поредицата „ Фантастични истории “, популяризирана от NBC сред 1985 и 1987, която има 5 награди Emmy. По данни на Уолстрийт джърнъл цената един епизод е малко над 5 млн. $ – равнището на най-скъпите тв продукции.

Американски издания означават, че Apple желае да влага 1 милиарда $ в производството на стратегии. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР