Apple премества служителите си от Русия в други страни, и

...
Apple премества служителите си от Русия в други страни, и
Коментари Харесай

Apple премества служителите си от Русия в азиатска държава

Apple реалокира чиновниците си от Русия в други страни, и главно в една страна близо до Русия, написа " Ведомости ", базирайки се на свои източници. Така чиновниците от Русия в огромната си част са отведени в Киргизстан, само че има и в Обединените арабски емирства (ОАЕ).

Уточнява се, че от Киргизстан - където множеството чиновници се реалокират - идва Назим Турдумамбетов актуалният началник на Apple за връзките с държавните институции. Източниците на " Ведомости " настояват, че още напролет е почнала дейната подготовка за пренасяне на чиновниците в Киргизстан.

По-малко желани - поради високите разноски - местоположения за пренасяне, са Обединените арабски емирства и Лондон. Всъщност Apple не е оповестила публично отдръпването си от съветския пазар, прецизира съветското издание.

Общо взето работодатели от бранша на Apple избират прехвърлянето на чиновниците им от Русия да е в Казахстан и Узбекистан, разяснява въпроса генералният шеф на " Infoline-анализатори " Михаил Бурмистров.

По-рано беше обявено, че Bank of America, една от най-големите американски банки, е почнала да трансферира част от своите чиновници от Русия в Дубай. JP Morgan и Goldman Sachs също взеха решения за пренасяне на чиновниците си от Русия.
 Apple реалокира производството си на iPhone от Китай в Индия
Apple реалокира производството си на iPhone от Китай в тази страна

При най-новия модел се натъртва на сигурността
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР